JOINA VÅRT TEAM

BLI EN AV OSS

VI SÖKER DIG

JOBBA MED OSS

Vi söker alltid efter engagerade medarbetare som kan bli en del av vårt härliga team och hjälpa oss att utvecklas och bli bättre. Läs gärna vidare för att lära känna oss och vår hotellfamilj för att se om vi kanske är en “perfect match”. 

TEAMWORK MAKES DREAMWORK

För oss inom hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group är vårt dreamteam av fantastiska medarbetare, som vi har runt om på våra mötesplatser, guld värda. De är vår viktigaste och mest värdefulla resurs och tillsammans jobbar vi för att ständigt utvecklas och skapa möten som våra gäster längtar att återvända till.

Våra medarbetare är vår absolut främsta styrka och vi är otroligt stolta över var och en som ingår i vårt team. I mötet med våra gäster är vi alltid genuina, ärliga och äkta och det är ett mind-set som genomsyrar hela vår verksamhet. En del kallar det hederligt småländskt bondförnuft, vi kallar det en självklarhet.

BLI EN AV OSS

Har du ett härligt driv, glädje och en go inställning till att alltid göra ditt bästa. Är du dessutom självständig, flexibel och gillar ett högt tempo, så blir vi extra glada och ser fram emot att höra från dig. Våra tre mötesplatser Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge – Sure Hotel Collection, är hela tiden ute efter att hitta de mest passionerade, engagerade och professionella medarbetarna.

En stor fördel i vår familj är att man har chansen att få arbeta på flera av våra olika mötesplatser, vilket ger en unik bredd, flexibilitet och erfarenhet. Som en del av Best Western koncernen, finns det för rätt person, dessutom möjligheten att växa och axla nya roller och uppgifter.

JOINA TEAM-VÄRNAMO

Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng! Hos oss är ingen dag den andra lik och tillsammans ser vi till att ge våra gäster den allra bästa av upplevelsen, samtidigt som vi därigenom säljer in nästa vistelse hos oss. Våra medarbetare är vår allra främsta styrka och att vara en i teamet hos oss ska vara såväl välkomnande som roligt och ge dig som person en god start i arbetslivet.

Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss, så är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan eller connecta med oss genom att klicka på knappen nedan.