Best Western Hotel Värnamo

Sov gott centralt i Värnamo

VÅRA HOTELLRUM

På Best Western Hotel Värnamo har vi skapat familjära rum med en mysig hemtrevlig känsla. Självklart erbjuder vi alltifrån dubbelrum till twin-rum samt grandlit och enkelrum. En del rum är sammankopplade med varandra och bildar det omåttligt populära konceptet; familjerum. Hotellet har totalt 39 hotellrum, varav två av dessa är lägenheter. Alla våra rum har nya sköna sängar, vilket borgar för en god natts sömn.

Wi-Fi & andra bekvämligheter
Våra rum är ljusa och rymliga med sköna sängar och vita lakan. På hela hotellet kan du njuta av vårt snabba trådlösa nätverk. Alla hotellrum har dusch och toalett, TV, hårtork och vattenkokare. 

Strykjärn med strykbräda finns tillgängligt på hotellvåningen i anslutning till våra hotellrum.

Vi har rum särskilt anpassade för dig med funktionsnedsättning.

För dig som är allergiker eller laktos/glutenintolerant, nämn gärna det vid bokning så kan vi på bästa sätt hjälpa dig. Meddela önskemål redan vid bokning.

Din fyrbenta vän (hund och katt) är givetvis välkommen hos oss mot en mindre avgift.

Från hotellrummens fönster blickar du ut över den mysiga stadskärnan och ån Lagan.

Enkelrum

Hotellet har 23 enkelrum. En del av enkelrummen har bäddsoffa med plats för 2-3 personer per rum. Enkelrummen är ljusa och rymliga med sköna sängar och vita lakan. Rummen har dusch och toalett, TV, hårtork, trådlöst internet.

Dubbelrum

Hotellet har 16 dubbelrum varav 2 lägenheter. Är ni fler än 2 personer sätter vi in extra sängar på många av våra rum. Alla rum har dusch och toalett, TV, hårtork och trådlöst internet. 

Lägenhet

Hotellet förfogar över 2 lägenheter. Fråga gärna efter dessa om Ni planerar en längre vistelse. Lägenheterna har riktigt kök med utrustning och matplats för 4 personer, balkong, badrum samt sovrum med plats för 2-3 personer.

I rummen finns arbetsplats, TV och soffgrupp samt trådlöst internet.

Stor frukostbuffé ingår i samtliga hotellpriser.

Stor frukostbuffé ingår i samtliga hotellpriser.

Om hotellet

Storgatan 28, 331 30 Värnamo
info@varnamohotel.se

Följ oss på