JOBBA MED OSS

Best Western Hotel Värnamo ingår tillsammans med sina systerhotell Best Western Hotel Vrigstad och Hotel Ullinge i hotellfamiljen och varumärket Meeting Småland Hotel Group. I vår upplevelse- & mötesfamilj är känslan vi förmedlar det allra viktigaste. Vi brinner för att skapa möten som man längtar att återvända till. Nästan lite som att komma hem, fast på bortaplan. Våra medarbetare är vår absolut främsta styrka och vi är otroligt stolta över var och en som ingår i vårt team. I mötet med våra gäster är vi alltid genuina, ärliga och äkta och det är ett mind-set som genomsyrar hela vår verksamhet. En del kallar det hederligt småländskt bondförnuft, vi kallar det en självklarhet.


BLI EN AV OSS

Har du ett härligt driv, glädje och en go inställning till att alltid göra ditt bästa. Är du dessutom självständig, flexibel och gillar ett högt tempo, så blir vi extra glada och ser fram emot att höra från dig. Våra tre mötesplatser Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge - Sure Hotel Collection, är hela tiden ute efter att hitta de mest passionerade, engagerade och professionella medarbetarna.

En stor fördel i vår familj är att man har chansen att få arbeta på flera av våra olika mötesplatser, vilket ger en unik bredd, flexibilitet och erfarenhet. Som en del av Best Western koncernen, finns det för rätt person, dessutom möjligheten att växa och axla nya roller och uppgifter.

Om du älskar service och det goda värdskapet lika mycket som oss, är du alltid välkommen att skicka in en spontansökan till oss på info@varnamohotel.se

Storgatan 28, 331 30 Värnamo
info@varnamohotel.se

Följ oss på