OM OSS

Mitt i hjärtat av Värnamo hittar du Best Western Hotel Värnamo, ett mysigt cityhotell som har en genuint personlig och gemytlig atmosfär. Vår mysiga lobbybar har blivit en självklar mötesplats i Värnamo, både för hotellgäster såväl som för lokalbefolkningen.

Best Western Hotel Värnamo är stolt medlem av hotellkedjan Best Western och varumärket Meeting Småland Hotel Group. Kedjan som har mer än 150 hotell i Skandinavien, där alla hotell är lika olika, för att just du ska hitta det som passar dig allra bäst. Vi är även mycket stolta över det fina lojalitetsprogram som Best Western erbjuder alla sina medlemmar och som går under namnet Best Western Rewards. Ett helt fenomenalt lojalitetsprogram där du tjänar poäng så fort du bor på något av alla Best Westerns fantastiska hotell runt om i världen. Det och alla andra förmånliga fördelar som ingår i Best Western Rewards lojalitetsprogram kan du läsa mer om här


BEST WESTERN REWARDS

BOKA RUM

BEST BREAKFAST

MÖT VÅR HOTELLFAMILJ

Vi möts i Småland

I varumärket Meeting Småland Hotel Group ingår vi på Best Western Hotel Värnamo tillsammans med våra systerhotell Hotel Ullinge och Best Western Hotel Vrigstad. Tillsammans brinner vi för att skapa möten att minnas och vi har specialiserat oss på att ta över unika hotell och destinationsanläggningar mitt i hjärtat av Småland. Mötesplatserna ägs och drivs av Svante Stenervik och Martin Baum som tillsammans har över 61 års imponerande erfarenhet inom branschen.

Unikt möteskoncept

Vår breda portfölj gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige. Våra tre mötesplatser och deras personliga prägel ger oss möjlighet att kunna erbjuda och kombinera helt skräddarsydda konferens-, mötes-, övernattnings- och smakupplevelser. Tillsammans skapar vi möten att minnas!

Storgatan 28, 331 30 Värnamo
info@varnamohotel.se

Följ oss på