Best Western Hotel Värnamo

Vad passar dig?

High Chaparral

High Chaparral är en nöjespark i Vilda Västern-stil. Ett besök här är som att kliva in i 1870-talets Amerika. Här sveps du med i ett äventyr med banditer, tappra cowboys, shower, spännande upplevelser, busiga upptåg och åkturer med diligenser, ånglok och hjulångare. Du får träffa de olika karaktärerna som levde i Vilda Västern; cowboys, banditer, sheriffer, mexikaner, indianer och så High Chaparrals egna hjältar Lucky Luke och Zorro.

Store Mosse Nationalpark

Här kan du läsa om allt du behöver veta inför ett besök i Store Mosse nationalpark. När det är bäst att besöka nationalparken, hur du hittar hit och om vilka regler som gäller i området.

VANDALORUM Museum för Konst och Design

Bruno Mattsson Center

Bruno Mathsson är en av Sveriges mest kända möbelformgivare och en av de främsta vad gäller svensk möbelformgivning på 1900-talet. Han lärde folket att sitta rätt och bekvämt, gärna i ligg- och vilstolar av limmat böjträ och flätad sadelgjord. Måttot var att "möbler ska tillverkas med sådan konst att sittandet i dem inte blir någon konst".

Apladalen

Natur- och hembygdspark mitt i centrum

Mitt i Värnamo centrum hittar du Apladalen, en natur- och hembygdspark på 22 hektar. Här finns stugor från 1700- och 1800-talet som tar dig på en resa tillbaka i tiden och berättar om hur det var med verksamheter som skomakeri, gelbgjuteri, tråddrageri och krukmakeri. Stugorna är omgivna av stora grönområden, flera hundra år gamla ekar, promenadstigar och en stor lekplats för barnen.

PRESENTKORT

PRESENTKORT

Ge bort BEST'a upplevelsen

Skäm bort någon du tycker om lite extra mycket och ge bort ett härligt presentkort i jul. En perfekt julklapp som man får uppleva tillsammans. Hos oss på Best Western Hotel Värnamo säljer vi presentkort som kan användas på alla Best Western hotell runt om i landet, hur bra?! Kom till oss så hjälper vi dig fixa juklappen!

Storgatan 28, 331 30 Värnamo
info@varnamohotel.se

Följ oss på