VI ÄLSKAR SPORT

TILLSAMMANS
ÄR VI BEST

För oss är det mycket viktigt att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar och arbetar. Vi är därför stolta sponsorer av HV71IFK VärnamoPadel Arena VrigstadVrigstads IFStensjöns IFSävsjö innebandyklubb & HA74.

OS-HJÄLTEN PHILIP JÖNSSON

Best Western Hotel Värnamo tillsammans med sina systerhotell Best Western Hotel Vrigstad och Hotel Ullinge samt det övergripande varumärket Meeting Småland Hotel Group har ett tydligt mål att verka och arbeta för träning, hälsa och välmående där social hållbarhet är en av de viktigaste faktorerna. För oss är det mycket viktigt att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar och arbetar och vi sponsrar därför ett antal idrottslag och föreningar.

Vi är nu mycket glada att kunna lansera en exklusiv satsning i samarbete med OS-guldmedaljören och flerfaldigt belönade parasportaren Philip Jönsson som utövar sportskytte på internationell elitnivå och har genomfört flertalet träningsläger på Sävsjö Skyttecenter med bas här hos oss i Vrigstad. Samarbetet med Philip är ett naturligt led för oss där vi fortsätter att sätta fokus på idrott, hälsa och välmående samtidigt som vi får möjligheten att lyfta en av våra mest trogna gäster som dessutom är en framstående idrottsman och ett exemplariskt föredöme för parasporten. Gå gärna in och följ Philip i hans vardag på sociala medier, ni hittar honom under namnet filleshooting.

”Philip är verkligen den ultimata paralympikern. Det har länge varit en dröm för oss att få arbeta med Philip, och vi är väldigt glada att vårt samarbete nu är sjösatt. Visse du att Philip dessutom har ett enormt matintresse och har skapat en av våra mest sålda burgare på menyn? Bull's Eye heter den passande nog! Har du inte smakat den ännu, så rekommenderar vi starkt att du gör det. Det är såklart en riktig fullträff!”

GOLF I SMÅLAND

Är du golfentusiast precis som oss? Då har du hittat helt rätt! Låt oss presentera en helhet innehållandes skönt boende, härligt golfspel och fantastisk mat & dryck. En perfekt kombo för varje golfspelare. Mitt i hjärtat av Småland erbjuder vi dig en unik möjlighet att helt skräddarsy din golfupplevelse. Boka in något av våra härliga golfpaket på något av våra systerhotell i Vrigstad eller Ullinge och njut av en golfhelg mitt i Småland.

I stolt samarbete med golfklubbarna i EksjöNässjöGötaströmVärnamo och Hook kan vi erbjuda en fantastisk golfupplevelse mitt i Småland. Banorna har alla olika karaktär och ger dig som spelare en härligt utmanande och skön upplevelse. Våga vara kreativ eller spela säkert, varje bana har sin tjusning!

Storgatan 28, 331 30 Värnamo
info@varnamohotel.se

Följ oss på