NJUT AV HÄRLIGA UPPLEVELSER I VÄRNAMO

AKTIVITETER

UPPTÄCK SMÅLAND

ÖLPROVNING

Besök vårt alldeles egna hantverksbryggeri och njut av god mat & dryck mitt i Värnamo.

UPPTÄCK SMÅLAND

Upptäck ännu mer av Småland och allt fantastiskt som finns att göra i vårt fina landskap.

Adventures

Medical rehabilitation, massage and wellness, with best medical professional staff.

Events

Organize your conferences, meetings and special events, small and big ones.

AKTIVITETER & UTFLYKTSTIPS

Vad finns att göra under din vistelse hos oss på Best Western Hotel Värnamo? Vi kan bara säga; massor! I området och regionen runt hotellet finns ett brett utbud av olika aktiviteter och utflyktsmål som passar alla och just dig. Häng med så berättar vi mer och tipsar dig om alla smultronställen som du absolut inte får gå miste om!

ÖLPROVNING WERNAMO CRAFT BREWERY

PROVNINGAR

Nu kan du boka en ölprovning här hos oss i Värnamo. I våra lokaler huserar våra nya grannar, Wernamo Craft Brewery, som är ett småländskt hantverksbryggeri med en massa spännande dryck, öl och kunskap att erbjuda.
Värnamo golfklubb

GOLFA MITT I SMÅLAND

Är du golfentusiast precis som oss? Då har du hittat helt rätt! Låt oss presentera en helhet innehållandes skönt boende, härligt golfspel och fantastisk mat & dryck. En perfekt kombo för varje golfspelare.
Aktiviteter & utflykter runt Värnamo, besök Ohsabanan

OHSABANAN

Kliv ombord på en historisk resa och upplev hur det var att åka tåg "förr i tiden". Ohsabanan är en 14,5 km lång smalspårig järnväg öster om Värnamo. En häftig upplevelse för såväl stor som liten.
Bli en del av äventyret under ditt besök i nöjesparken High Chaparral

HIGH CHAPARRAL

Bara en kort biltur från Värnamo hittar du nöjesparken High Chaparral där du reser tillbaka i tiden och får uppleva krutrök, tågrån, hjulångare, cowboys och häpnadsväckande shower. En härlig upplevelse för hela familjen.
SMÅLANDS BIL-, MUSIK- & LEKSAKSMUSEUM

SMÅLANDS BIL-, MUSIK- & LEKSAKSMUSEUM

Ett besök på museet är en riktig nostalgitripp. Du hittar leksaker, bilar och musikinstrument i mängder från olika tidsepoker och det är inte för inte som barnasinnet väcks till liv igen!
Idag är Möbelriket Lammhult en plats där det sjuder av aktivitet och där arvet och traditionen från förr tydligt har satt sin prägel på samhället.

MÖBELRIKET

I Möbelriket hittar du unik design och möbelhistoria med rötter i de småländska skogarna. Ett måste för alla konst- & inredningsintresserade. Kanske får du med dig en spännande möbel hem från semestern.
Exteriör bild på Vandalorum. Konst & designmuseum i Värnamo.

VANDALORUM

Vandalorum är ett konst- och designcenter med flera unika utställningar som presenterar framstående nutida formgivare och konstnärer, såväl svenska som internationella.
Store Mosse är Sydsveriges största myrområde. Beteckningen myrhav är ingen överdrift – det är imponerande vidder, som för tankarna till fjällvärlden.

STORE MOSSE

Store Mosse är Sydsveriges största myrområde. Dess imponerande vidder för tankarna till fjällvärlden och är en riktig upplevelse för alla som älskar att vandra och utforska naturens hemligheter.
Apladalen, en natur- och hembygdspark på 22 hektar.

APLADALEN

Mitt i Värnamo centrum hittar du Apladalen, en natur- och hembygdspark på 22 hektar. Ta med familjen på en mysig utflykt och upptäck de stora grönområden och mysiga promenadstigarna.
Finn din egen badsjö. I Småland finns en mängd sjöar att välja på.

ETT DOPP I SJÖN

Upplev tjusningen av att njuta av naturen från en mysig badplats. En perfekt utflykt för hela familjen och en lugn och skön stund där du möter den fantastiska småländska naturen och kanske har hela sjön för dig själv!
Ta en promenad och gör den digitala tipspromenaden.

DIGITAL TIPSPROMENAD

X-rundor är en digital tipspromenad med frågor som byts ut varje vecka. Frågorna finns för såväl gammal som ung och rundorna hittar du i bland annat Värnamo, Bor, Bredaryd, Hamra, Horda och Gällaryd.

HÄRLIGA NYHETER

Signa upp dig redan idag!