HOTELLFRUKOST
NJUT PÅ HEMMAPLAN

FÖR DIG SOM ÄLSKAR FRUKOST

En hotellfrukost är något utöver det vanliga. En ljuvlig start på dagen där du och bästa sällskapet kan avnjuta alla de godsaker som finns på vår frukostbuffé. För du vet väl om att du kan njuta av vår hotellfrukost även när du inte bor hos oss? Precis så bra är det! Ring och boka bord till dig och bästa sällskapet på 0370 – 69 06 00 och njut av en hotellfrukost à la Best Breakfast by Värnamo för 169 kr / person.

BEST BREAKFAST

I vår mysiga ombonade restaurang serverar vi stolt vår fantastiska frukostbuffé. Det är ett frukostkoncept i absoluta världsklass som vi kallar för Best Breakfast. På vår frukost-buffé dukar vi upp en rad godsaker. Juice, kaffe, frallor, ostar, frukt, yoghurt och en massa annat gott, allt för att ge dig den allra bästa starten på dagen.

EN GOD START PÅ DAGEN

Visste du att vår frukost är full av schyssta råvaror, med tonvikt på lokala närproducerade varor. Kika gärna efter skylten ”Meet the locals” för att se vad vi har för lokala favoriter på buffén just nu.

Mon. - Sun.

Open at 7pm

Full selection of teas, coffee, wine & spirits…

Bar & Cafe

Snappy and Tasty

Torino is our more laid back restaurant, oriented for less formal and more youth and fun audience

+335 (0) 95 552 55 81

book-shelleyes@yourhotel.com

the "Boom" Bar will give you the best time

no reservations. just come. enjoy.

FÖR DIG SOM ÄLSKAR HOTELLFRUKOST

FÖR DIG SOM ÄLSKAR HOTELLFRUKOST

FÖR DIG SOM ÄLSKAR HOTELLFRUKOST

En frukost är något utöver det vanliga. En ljuvlig start på dagen där du och bästa sällskapet kan avnjuta alla de godsaker som finns på vår frukostbuffé. För du vet väl om att du kan njuta av e bor hos oss? Precis så bra är det! Ring och boka bord till dig och bästa sällskapet på 0370 – 69 06 00 och njut av en hotellfrukost à la Best Breakfast by Värnamo för 169 kr / person. En hotellfrukost är något utöver det vanliga. En ljuvlig start på dagen där du och bästa sällskapet kan avnjuta alla de godsaker som finns på vår frukostbuffé. För du vet väl om att du kan njuta av vår hotellfrukost även när du inte bor hos oss? Precis så bra är det! Ring och boka bord till dig och bästa sällskapet på 0370 – 69 06 00 och njut av en hotellfrukost à la Best Breakfast by Värnamo för 169 kr / person.

En är något utöver det vanliga. En ljuvlig start på dagen där du och bästa sällskapet kan avnjuta alla de godsaker som finns på vår frukostbuffé. För du vet väl om att du kan njuta av vår även när du inte bor hos oss? Precis så bra är det! Ring och boka bord till dig och bästa sällskapet på 0370 – 69 06 00 och njut av en hotellfrukost à la Best Breakfast by Värnamo för 169 kr / person. En hotellfrukost är något utöver det vanliga. En ljuvlig start på dagen där du och bästa sällskapet kan avnjuta alla de godsaker som finns på vår frukostbuffé. För du vet väl om att du kan njuta av vår hotellfrukost även när du inte bor hos oss? Precis så bra är det! Ring och boka bord till dig och bästa sällskapet på 0370 – 69 06 00 och njut av en hotellfrukost à la Best Breakfast by Värnamo för 169 kr / person.

Morbi di ctum, lectus ut scelerisque mattis, eros lacus mollis metus, nec vulputate sem est non elit. Curabitur rutrum vestibulum vehicula. 

Everything you can taste, you can enjoy with us

Hotel  Restaurants