OM OCH INFÖR

OM OSS

HISTORIEN OM BEST WESTERN HOTEL VÄRNAMO

BOKA RUM

Behöver du en härlig säng och en god frukost så har du kommit helt rätt. Vår mysiga mötesplats ser fram emot att få välkomna dig!

BONUSPROGRAM

Upptäck vårt fina lojalitetsprogram Best Western Rewards och alla förmåner du som gäst får och kan använda i hela världen.

Adventures

Medical rehabilitation, massage and wellness, with best medical professional staff.

Events

Organize your conferences, meetings and special events, small and big ones.

KONFERENSPAKET

På den plats som vårt hotell idag ligger, låg det förr en anrik pinnstolsfabrik. Staden Värnamo ligger mitt i det område i Småland som är förknippat med en stark företagaranda. På grund av de fattiga jordarna blev det en viktig bisyssla för bönderna att tillverka pinnstolar, vilket banade väg för den pinnstolsfabrik som en gång låg där hotellet idag ligger. En häftig historia och ett fint arv, som vi idag försöker bära med oss när vi utvecklar och förvaltar vårt värdskap på bästa läge mitt i hjärtat av Småland.

Drinkar à la Gatsby style

EVENTKALENDER

Vi på Best Western Hotel Värnamo älskar upplevelser och allt som gör livet lite extra härligt! I vår eventkalender har vi samlat alla event och godbitar som vi bjuder på här hos oss eller tillsammans med våra partners. Så håll utkik för inom kort kommer sidan att gå live!
Hållbarhet & ett klimatsmart val. Väska i granskog i Småland

HÅLLBARHET

Inom hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group är vi noga med att vårda vårt historiska värdskaps-arv och gör hela tiden klimatsmarta val för att bidra till en bättre miljö och framtid. Vi engagerar oss i initiativ som främjar mångfald, jämställdhet och inkludering bland våra medarbetare.
Bli en av oss och få ett härlig jobb och härliga kollegor på samma gång

BLI EN AV OSS

För oss är vårt dreamteam av fantastiska medarbetare, som vi har runt om på våra mötesplatser, guld värda. De är vår viktigaste och mest värdefulla resurs och tillsammans jobbar vi för att ständigt utvecklas och skapa möten som våra gäster längtar att återvända till.

SÅ TAR DU DIG TILL OSS

OM DU KOMMER MED BIL

Om du kommer med bil till oss i Värnamo är det lätt att hitta till vår mötesplats genom att följa länken nedan. Självklart finns elbilsladdare på parkeringen vid hotellet, läs gärna mer i infon om parkering nedan.

OM DU KOMMER MED TÅG

Med tåg når du enkelt Värnamo från de större städerna & flygplatserna så som Köpenhamn, Kastrup airport, Stockholm, Malmö, Jönköping och Växjö. Från stationen till oss är det en lugn och behaglig promenad på cirka 8 minuter. 

LADDNING ELBIL

Kommer du med elbil så finns en offentlig laddstolpe med dubbla uttag på parkeringen. Laddstolpen tillhör & administreras av Voltiva

KONTAKTA OSS

Oavsett om du har frågor om vårt hotell eller våra konferensmöjligheter, så hittar du rätt kontaktperson här.