EN MYSIG UPPLEVELSE
NJUT PÅ VÅRT HOTELL

Best Western Hotel Värnamo ligger vackert beläget precis intill den lummiga ån Lagan i hjärtat av Värnamo. På bästa läge mitt i Småland med en unik hotellmiljö; mysig, ombonad och med genuint familjära rum. Tillsammans med våra systerhotell Best Western Hotel Vrigstad och Hotel Ullinge bildar vi hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group. Vår breda portfölj gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige. Tillsammans skapar vi möten att minnas!

Hotellet rymmer i dagsläget 37 rum och två lägenheter. Samtliga rum är försedda med sköna sängar och härligt sänglinne. Flera av rummen har utsikt mot ån Lagan och den gamla rustika åbron. Alla våra rum är givetvis helt rökfria. Våra tider för incheckning är kl 15.00 och för utcheckning kl 11.00. I kombination med personalens vänliga service, vår fantastiska frukostbuffé Best Breakfast by Värnamo och en rad aktivitetsmöjligheter däribland ett besök på vårt eget hantverksbryggeri, vågar vi utlova en upplevelse utöver det vanliga.

VÅRA HOTELLRUM

Hotellrum

STANDARD ENKEL

Mysigt & ombonat

Våra standardrum är ljusa och ombonade tack vare härliga material och väl utvald inredning. I rummen finns antingen två enkelsängar à 90 cm eller en enkelsäng à 120 cm.

STANDARD DUBBEL

Delad glädje, är dubbel glädje

Våra standard dubbelrum är luftiga och ljusa med en generös yta och härlig inredning. I rummen finns antingen en dubbelsäng à 140 cm eller en king size-säng à 180 cm.

Hotellrum med säng
Hotellrum standard dubbel

FAMILJERUM

Med plats för alla

Våra familjerum har gott om utrymme för dig och hela familjen. I rummen finns antingen två enkelsängar à 90 cm & en bäddsoffa eller en king size-säng à 180 cm samt en bäddsoffa.

NYRENOVERAT

Njut i våra sprillans nya badrum

Den allra bästa starten på dagen får du i våra fina nya helrenoverade badrum. Ett fantastiskt lyft som vi är så stolta och glada över att kunna erbjuda dig som gäst hos oss.

Gäst njuter i våra nyrenoverade fina badrum
Som gäst hos oss på Best Western Hotel Värnamo tränar du gratis på Friskis & Svettis nya gym

TRÄNING & GYM

TA HAND OM HÄLSAN

Som gäst hos oss på Best Western Hotel Värnamo har du fri tillgång till Friskis & Svettis toppmoderna träningsanläggning som bara ligger en rask promenad från hotellet. Säg bara till någon av våra medarbetare så hjälper de dig med inpasseringskort till gymmet. Att ta hand om sig själv när man är på resande fot har aldrig varit enklare!

LOJALITET LÖNAR SIG

BEST WESTERN REWARDS

Vårt prisbelönta lojalitetsprogram har många fördelar som du inte får missa. Det kostar ingenting och du får massor med förmåner direkt från start.

Två gäster som blir väl omhändertagna

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

HITTA TILL OSS

Till oss i Värnamo tar du dig lätt såväl med tåg som bil och flyg. Vårt hotell ligger en härlig 8 minuters promenad från stationen och precis utanför dörren hittar du bekvämt vår parkering. Självklart finns elbilsladdare på parkeringen vid hotellet, läs gärna mer i infon om parkering nedan.
Hållbarhet & ett klimatsmart val. Väska i granskog i Småland

HÅLLBARHET

Inom hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group är vi noga med att vårda vårt historiska värdskaps-arv och gör hela tiden klimatsmarta val för att bidra till en bättre miljö och framtid. Vi engagerar oss i initiativ som främjar mångfald, jämställdhet och inkludering bland våra medarbetare.
Insidan på vårt fina bryggeri

WERNAMO CRAFT BREWERY

Passa på att besök våra nya grannar och partners Wernamo Craft Brewery. Ett nybakat småländskt hantverksbryggeri med mycket hjärta och själ, sprunget från de guldgröna småländska skogarna och de porlande vattendragen. Njut av smarrigt käk och god dryck i mysig miljö.

Information & Booking

The reception staff at the thermal baths will be pleased to advise you in person.
+322 45 719 455
bubblebaths@hotel.com

Spa
+322 45 719 456
bookbaths@hotel.com

Thermal Baths

not a jacuzzi baths

It’s being said that we have one of the best baths in town. And although we are flattered to hear that, we think that every guest has to form their own opinion. 

HÄRLIGA NYHETER

Signa upp dig redan idag!