HÅLLBARHET
ALLA KAN GÖRA NÅGOT

Meeting Småland Hotel Group har tagit ett strategi beslut gällande mötesplats Hotel Värnamo. Nu ligger inte enbart fokus på närproducerad mat i så stor utsträckning som möjligt utan vi genomgår just nu även en GreenKey-certifiering.

Inom ramen för vårt hållbarhetsarbete arbetar vi med stort fokus även på de sociala hållbarhetsaspekterna, där just delar som att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar är en mycket viktig fråga för oss.

 

SOCIALT ANSVAR

I det cirkulära hållbarhetsarbete som Best Western Hotel Värnamo, Best Western Hotel Vrigstad och Hotel Ullinge tillsammans bedriver är den sociala hållbarheten en viktig och prioriterad del. För oss är det mycket viktigt att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar och arbetar. Vi är därför stolta sponsorer av HV71IFK VärnamoPadel Arena VrigstadVrigstads IFStensjöns IFSävsjö innebandyklubb & HA74.

För oss inom Meeting Småland Hotel Group är vårt dreamteam av fantastiska medarbetare, som vi har runt om på våra mötesplatser, guld värda. De är vår allra viktigaste resurs och styrka. Därför blir det extra viktigt för oss att alla våra medarbetare mår bra och trivs hos oss på jobbet, men också har ett härligt liv utanför jobbets fyra väggar. Därför är vårt engagemang i föreningslivet så viktigt för oss. För om orten och regionen där vi verkar mår bra, så har också våra medarbetare och deras familjer en chans att ta del av den här härliga gemenskapen där rörelse, kamratskap, glädje och framtidstro kan fortsätta gro och frodas.

Tillsammans är vi BEST

Ett rikt föreningsliv där barn, unga och vuxna tillsammans kan umgås och skapa glädje är en viktig del för en hållbar framtid.

Authentic Tradition

GOLF I SMÅLAND

Our Philosophy

GOLFKLUBBAR VI SAMARBETAR MED

Är du golfentusiast precis som oss? Då har du hittat helt rätt! Låt oss presentera en helhet innehållandes skönt boende, härligt golfspel och fantastisk mat & dryck. En perfekt kombo för varje golfspelare. Mitt i hjärtat av Småland erbjuder vi dig en unik möjlighet att helt skräddarsy din golfupplevelse. Boka in något av våra härliga golfpaket på något av våra systerhotell i Vrigstad eller Ullinge och njut av en golfhelg mitt i Småland.

I stolt samarbete med golfklubbarna i Eksjö, Nässjö, Götaström, Värnamo och Hook kan vi erbjuda en fantastisk golfupplevelse mitt i Småland. Banorna har alla olika karaktär och ger dig som spelare en härligt utmanande och skön upplevelse. Våga vara kreativ eller spela säkert, varje bana har sin tjusning!

OS-HJÄLTEN PHILIP JÖNSSON

Best Western Hotel Värnamo tillsammans med sina systerhotell Best Western Hotel Vrigstad och Hotel Ullinge samt det övergripande varumärket Meeting Småland Hotel Group har ett tydligt mål att verka och arbeta för träning, hälsa och välmående där social hållbarhet är en av de viktigaste faktorerna. För oss är det mycket viktigt att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar och arbetar och vi sponsrar därför ett antal idrottslag och föreningar.

Vi är nu mycket glada att kunna lansera en exklusiv satsning i samarbete med OS-guldmedaljören och flerfaldigt belönade parasportaren Philip Jönsson som utövar sportskytte på internationell elitnivå och har genomfört flertalet träningsläger på Sävsjö Skyttecenter med bas här hos oss i Vrigstad. Samarbetet med Philip är ett naturligt led för oss där vi fortsätter att sätta fokus på idrott, hälsa och välmående samtidigt som vi får möjligheten att lyfta en av våra mest trogna gäster som dessutom är en framstående idrottsman och ett exemplariskt föredöme för parasporten. Gå gärna in och följ Philip i hans vardag på sociala medier, ni hittar honom under namnet filleshooting.

”Philip är verkligen den ultimata paralympikern. Det har länge varit en dröm för oss att få arbeta med Philip, och vi är väldigt glada att vårt samarbete nu är sjösatt. Visse du att Philip dessutom har ett enormt matintresse och har skapat en av våra mest sålda burgare på menyn? Bull's Eye heter den passande nog! Har du inte smakat den ännu, så rekommenderar vi starkt att du gör det. Det är såklart en riktig fullträff!”

Storgatan 28, 331 30 Värnamo
info@varnamohotel.se

Följ oss på